Homepage

 
    Deze site: WELKOM BIJ NPPM
   
  - Homepage
  - Profiel
  - Contactinformatie
  - Algemene voorwaarden

 

 

NPPM staat voor Nick Paulich Project Management en voert opdrachten uit op het gebied van:

- ICT Interim management
- Programma management
- Project management

In november 2011 is NPPM gestart met het uitvoeren van opdrachten bij klanten. Vanuit de vele jaren IT-ervaring bij werkgevers en opdrachtgevers in verschillende branches wordt daarbij snel inzicht verkregen in de omgeving en materie van de opdrachtgever. De opdrachtgever wordt geadviseerd over mogelijke verbeterpunten op gebieden als programma-/project management, portfolio management, resource planning/management, ICT strategie en meerjarenplannen.

Bij de uitvoering van interim management opdrachten is er ruime aandacht voor het team in de vorm van het benutten van kennis en kunde van de medewerkers en coaching op maat voor de verdere ontwikkeling van de medewerkers. Met een blik naar de toekomst wordt invulling gegeven aan de ICT organisatie, strategie, begrotingen, jaarplannen, portfolio management, resource planning/management en aan de uitvoering van de activiteiten en realisatie van producten/service waar de afdeling voor staat.

Bij de uitvoering van programma- en project management staat voorop dat de opdrachtgever het gevoel moet hebben dat het programma of project in goede handen is en dat hij goed en tijdig wordt ge´nformeerd over de voortgang. Daarnaast worden de contacten onderhouden met de andere stakeholders en externe leveranciers. Bij aanvang van een project wordt altijd een projectplan of PID samengesteld waarin onder andere de scope, projectorganisatie, aanpak, planning en kosten zijn beschreven. Projecten worden uitgevoerd waarbij zo optimaal mogelijk gebruik wordt gemaakt van interne en externe resources/leveranciers.